Suomen ACC:n koulutustapahtuma 2018


Sisäisen lapsen kanssa työskentely ja epigenetiikan näkökulmia
Suomen ACC:n koulutustapahtuma on 18.-19.1.2018 Lahdessa, kouluttajana Paulinen Skeates Uudesta-Seelannista.

Torstaina 18.1.2018 klo 10–18
ja perjantaina 19.1.2018 klo 9.30–16

Kahden päivän aikana Pauline Skeates vie meidät löytöretkelle ”sisäisen lapsen” maailmaan. Opimme, miten löytää sisäinen lapsi, kuinka kohdata turvallisesti ja lempeästi sisällämme olevat eri-ikäiset puolet ja kuinka kutsua ne yhteyteen aikuisen itsemme kanssa.

Pauline esittelee uuden huomioivaan läsnäoloon perustuvan lähestymistavan sisäisen lapsen kanssa työskentelyyn ja samalla tutustumme Insight Focused Therapy terapiamalliin. Opimme ja harjoittelemme, kuinka piirtämällä voimme turvallises työskennellä sisäisen lapsen teemojen parissa. Tätä varten ota mukaan omia värikyniä ja paperia.

Pauline esittelee myös toisen viimeaikaisen tieteellisen löydön, epigenetiikan. Se on tieteenhaara, joka tutkii miten ympäristötekijät vaikuttavat jopa sukupolvien takaisten geenien aktivoitumiseen nykypäivässä. Opimme yksinkertaisia keinoja varmistaaksemme ympäristömme parhaat edellytykset sille, etteivät omat kokemuksemme eivätkä suvun epigeneettiset vaikutukset rajoita tai kuormita elämäämme.

Koulutustapahtuman kouluttaja Pauline Skeates
Pauline Skeates on kansainvälinen kouluttaja ja Insight Focused Therapy -terapiamallin kehittäjä Uudesta Seelannista. Hän toimii Insight Counselling Services
ja Insight International -työmuotojen johtajana ja kouluttajana sekä työskentelee terapeuttina yksityisvastaanotollaan. Hän on perehtynyt erityisesti traumaan
ja pelkoreaktioon ja sen negatiivisiin vaikutuksiin. Luomassaan terapiamallissa
hän on hyödyntänyt tunnettujen teoreetikkojen ja neurotieteilijöiden tutkimustuloksia. Hän on naimisissa ja hänellä on kolme lasta ja kolme lastenlasta.