Seuraava konferenssi- ja koulutustapahtuma pidetään 21.-23.1.2022 Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa. Tästä pääset tutustumaan konferenssin ja koulutuksen ohjelmaan. Ilmoittautuminen avautuu 1.9.2021 näillä sivuilla, early bird -hinnat ovat voimassa 31.10. asti.

Suomen ACC:n yksi tavoitteista on koota yhteen kristillistä terapia- ja sielunhoitotyötä tekevät henkilöt. Konferenssit ovat osoittautuneet mielekkääksi tavaksi kokoontua yhteen verkostoitumaan ja kouluttautumaan. ACC on järjestänyt konferensseja vuodesta 2005 lähtien. 

Koulutustapahtumia yhdistys on järjestänyt kristilliseltä arvopohjalta vuodesta 2006 lähtien. Koulutustapahtumat on viime vuosina järjestetty joka toinen vuosi konferenssin yhteyteen. 

Uusinta tarjontaa koulutuksien osalta ovat etäyhteyksin toimivat webinaarit. Niitä pyritään järjestämään kuukauden välein sekä keväällä että syksyllä. Webinaarit ovat kaikille avoimia. Hinta on jäsenille 10 euroa, ja muille 20 euroa. Kuhunkin webinaariin liittyy jäsenille tarkoitettu ilmainen opintopiiri. Tarkemmat tiedot ja ajankohdat löydät tästä.

Aikaisemmat konferenssit

Aikaisemmat koulutustapahtumat