Toimitus- ja palautusehdot

Tarjoamme tuotteillemme 14 pv palautusoikeuden. Tuotteilla voi myös olla pidempi palautusoikeus, josta mainitaan erikseen.

Digitaaliselle sisällöllä mm. konferenssitallenteet on 14 pv palautusoikeus. Palautusoikeuden menettää lataamalla ostetun digitaalisen sisällön ja/tai muuten suostumuksellisesti vastaanottamalla digitaalisen sisällön.

Sinetöidyillä cd/dvd-levyillä, jotka on avattu ei ole palautusoikeutta.

Yksittäisillä julkaisuilla ei ole palautusoikeutta.

Webinaari- tai konferenssilippuja ei voi palauttaa kyseisen webinaarin tai konferenssin pitämisen tai erikseen mainitun päivämäärän jälkeen.

Tuotteiden toimitusmaksu on 5 € ensimmäiseltä tuotteelta ja 2.5 € seuraavilta samaan tilaukseen kuuluvilta tuotteilta. Jos tuotteelle/tuotteille ei näy toimituskuluja kassalla on näiden tuotteiden toimitus ilmainen. Postitettavat tuotteet postitetaan seitsemän (7) arkipäivän kuluessa tilauksesta. Digitaaliset tuotteet toimitetaan annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai annetaan ladattavaksi heti maksutapahtuman jälkeen. Toimitamme vain Suomeen.

Palauttaaksesi tuotteen ota yhteyttä osoitteeseen palautukset(at)accfinland.org palautusajan sisällä. Asiakas vastaa palautusten mahdollisista postituskuluista. Vastaamme yhteydenottoihin seitsemän (7) arkipäivän sisällä.

Reklamaatiot osoitteeseen palautukset(at)accfinland.org vastaamme reklamaatioihin seitsemän (7) arkipäivän sisällä.

Palautuksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos tuotteen toimittaminen ei onnistu ilmoitetaan siitä mahdollisimman nopeasti asiakkalle ja rahat palautetaan kokonaisuudessaan maksunpalautuksena tilauksessa käytetylle maksutavalle.