Vuoden 2022 konferenssi- ja koulutustapahtuma pidetään 21.-23.1.2022 Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa. Ohjelman ja esitteen löydät TÄSTÄ. Ilmoittautuminen käynnistyy 1.9.2021. Lisätietoja saat osiosta koulutuksia ja konferensseja.

Täydennyskoulutus sielunhoitoterapeuttien työnohjaajille käynnistyy helmikuussa 2022. Kokonaiskesto on kuusi viikonloppua ajalla 18.2.2022-19.3.2023, 21 op. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä. Tarkemmat tiedot koulutuksesta saat myös omilta sivuiltamme osiosta Tarjontaa jäsenistöltä.

Salaisuudessa yllätettynä

Tarja Vilppolan uusi kirja on julkaistu toukokuussa. Myös Läsnäolossa – kirjasta on julkaistu uusi painos,

Uuden Kirjan sisältöön voit tutustua tästä. Klikkaamalla avautuvaa kuvaa saat sen helpommin luettavaksi.

WEBINAARIT JA OPINTOPIIRIT keväällä 2021

Webinaarikokonaisuuden (myös vuoden aiemmat) ja tarkemmat sisällöt näet tästä. Vuoden 2021 alusta webinaarit ovat muuttuneet maksullisiksi. Hinta on syksystä 2021 lähtien jäseniltä 10€ ja ei-jäseniltä 20€. Ilmoittautuminen Saara Kinnuselle (saarakinn(at)gmail.com). Ilmoittautuneet saavat vastauspostina liittymislinkin ja maksulomakkeen.

Kevään 2021 webinaarit ovat päättyneet. Syksyn webinaareista ilmoitetaan syyyskauden alkaessa näillä sivuilla

OPINTOPIIRIT

Opintopiirit ovat kevään osalta päättyneet. Syksyllä opintopiirejä jatketaan webinaarien teemoista. Opintopiirit on tarkoitettu jäsenille. Ilmoittautuminen saarakinn(at)gmail.com.

Olethan huomannut, että sivuillemme on ilmestynyt valikko tarjontaa jäsenistöltä. Siellä akkreditoidut jäsenet ja yhteisöjäsenet voivat ilmoittaa sielunhoitoon ja terapiaan liittyvistä koulutuspalveluistaan ja tuotteistaan. Nämä tuotteet ovat pääsääntöisesti myös muiden kuin yhdistyksen jäsenten käytettävissä.

Seppo Jokinen in memoriam

Kristillisen terapiakoulutuksen uranuurtaja, pastori, terapeutti ja kirjailija Seppo Jokinen on kuollut 24.6.2020. Lämmin osanottomme Sepon läheisille!

Oheinen kuva on Suomen ACC:n VIII konferenssista psykologisen tiedon ja kristillisen uskon vuorovaikutuksesta viime tammikuulta. Kuvan Päivimaria Kuivamäen tavoin saimme monet nauttia Sepon ja vaimonsa Kaijan vierailusta konferenssissamme. Kiitos Seppo työstäsi ja rakkaudestasi!

Suomen ACC ry

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/pastori-terapeutti-ja-kirjailija-seppo-jokinen-on-kuollut/