Uusi blogi!

Blogeista löytyy Raili Tiihosen uusi blogi mietteitä pääsiäisenä. Siitä löydät koskettavia näkökulmia terapiatyösi voimavaraksi!

WEBINAARIT JA OPINTOPIIRIT keväällä 2021

Webinaarikokonaisuuden (myös vuoden aiemmat) ja tarkemmat sisällöt näet tästä. Vuoden 2021 alusta webinaarit ovat muuttuneet maksullisiksi. Hinta on jäseniltä 10€ ja ei-jäseniltä 15€. Ilmoittautuminen Saara Kinnuselle (saarakinn(at)gmail.com). Ilmoittautuneet saavat vastauspostina liittymislinkin ja maksulomakkeen.

Kevään seuraavat webinaarit ovat:

15.4.2021 klo 19 Hengellinen väkivalta. Aila Ruoho, teol. maisteri, tietokirjailija.

20.5.2121 klo 19 Kehollisuus terapiassa. Asta Lehtimäki, psykoterapeutti, tanssiterapeutti ACC.

OPINTOPIIRIT

Lapsen surusta webinaarin teemaan liittyvä opintopiiri on ma 22.3 klo 19-20.30. Webinaariin Hengellisestä väkivallasta liittyvä opintopiiri on ti 20.4. klo 19-20.30

Opintopiirit on tarkoitettu jäsenille. Ilmoittautuminen saarakinn(at)gmail.com.

Olethan huomannut, että sivuillemme on ilmestynyt valikko tarjontaa jäsenistöltä. Siellä akkreditoidut jäsenet ja yhteisöjäsenet voivat ilmoittaa sielunhoitoon ja terapiaan liittyvistä koulutuspalveluistaan ja tuotteistaan. Nämä tuotteet ovat pääsääntöisesti myös muiden kuin yhdistyksen jäsenten käytettävissä.

Seppo Jokinen in memoriam

Kristillisen terapiakoulutuksen uranuurtaja, pastori, terapeutti ja kirjailija Seppo Jokinen on kuollut 24.6.2020. Lämmin osanottomme Sepon läheisille!

Oheinen kuva on Suomen ACC:n VIII konferenssista psykologisen tiedon ja kristillisen uskon vuorovaikutuksesta viime tammikuulta. Kuvan Päivimaria Kuivamäen tavoin saimme monet nauttia Sepon ja vaimonsa Kaijan vierailusta konferenssissamme. Kiitos Seppo työstäsi ja rakkaudestasi!

Suomen ACC ry

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/pastori-terapeutti-ja-kirjailija-seppo-jokinen-on-kuollut/