WEBINAARIT JA OPINTOPIIRIT keväällä 2021

Webinaarit muuttuvat maksullisiksi. Keväällä 2021 hinta on jäseniltä 10€ ja ei-jäseniltä 15€. Ensimmäiseen webinaariin ilmoittautuminen 8.2. mennessä Saara Kinnuselle (saarakinn(at)gmail.com). Ilmoittautuneet saavat vastauspostina liittymislinkin ja maksulomakkeen.

10.2.2021 klo 19 Kiintymyssuhteen vaikutus terapiaan. Leena Junnila, MMM,
sielunhoitoterapeutti ACC, kouluttaja. Teemoina turvallisen kiintymyssuhteen edistäminen terapiassa; asiakkaan kiintymyssuhdetyylin näkeminen terapiassa; terapeutin kiintymyssuhdetyylin vaikutus terapiatyöhön

10.3.2021 klo 19 Lapsen suru terapiassa. Kristiina Virkkilä, Lto, sielunhoitoterapeutti ACC;Mater of psychotherapy (IPSIC Tanska). Teemoina lapsen surun luonne; kuinka lohduttaa lasta; kuinka tukea vanhempia kohtaamaan lapsen suru; käsittelemätön lapsuuden suru aikuisen terapiassa

15.4.2021 klo 19 Hengellinen väkivalta. Aila Ruoho, teol. maisteri, tietokirjailija. Teemoina mm. salakavala hengellinen väkivalta; terapiaan hakeutuva hengellisen väkivallan uhri.

1.5.2121 klo 19 Kehollisuus terapiassa. Asta Lehtimäki, psykoterapeutti, tanssiterapeutti ACC. Teemoina mm. kun rentoutuminen ahdistaa, mitä informaatiota keho antaa; kun keho päästää irti traumasta; kehollisuus etäterapiassa.

Aiemmat materiaalit

Ulla Dahlenin webinaarin Suorittamisesta lepoon terapiassa – sydäntalomalli työkaluna pdf-version voit katsoa tästä suomeksi. Saman saat tästä englanniksi. Saara Kinnusen webinaarin Hengellisyyden integroiminen terapiassa – viisi lähestymistapaa (Saara Kinnunen) pdf-version voit katsoa tästä.

Opintopiirit

Kaikki jäsenet voivat osallistua ACC:n opintopiiriin. Se on kerran kuukaudessa tai parissa ZOOMissa kokoontuva terapeuttien ja auttajien yhteisö, jossa keskustellaan jonkin artikkelin tai kirjan perusteella osallistujia ammatillisesti kiinnostavista aiheista. Seuraava opintopiiri pidetään torstaina 21.1.2021 klo 19 Anna-Maija Virtalan johdolla. Silloin pohditaan ELÄMÄNPYÖRÄÄ, joka on väline oman elämän kokonaisuuden hahmottamiseen. Ilmoittautuminen Saara Kinnuselle. Materiaalia asiasta saat ilmoittautumisen jälkeen.

Olethan huomannut, että sivuillemme on ilmestynyt valikko tarjontaa jäsenistöltä. Siellä akkreditoidut jäsenet ja yhteisöjäsenet voivat ilmoittaa sielunhoitoon ja terapiaan liittyvistä koulutuspalveluistaan ja tuotteistaan. Nämä tuotteet ovat pääsääntöisesti myös muiden kuin yhdistyksen jäsenten käytettävissä.

Seppo Jokinen in memoriam

Kristillisen terapiakoulutuksen uranuurtaja, pastori, terapeutti ja kirjailija Seppo Jokinen on kuollut 24.6.2020. Lämmin osanottomme Sepon läheisille!

Oheinen kuva on Suomen ACC:n VIII konferenssista psykologisen tiedon ja kristillisen uskon vuorovaikutuksesta viime tammikuulta. Kuvan Päivimaria Kuivamäen tavoin saimme monet nauttia Sepon ja vaimonsa Kaijan vierailusta konferenssissamme. Kiitos Seppo työstäsi ja rakkaudestasi!

Suomen ACC ry

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/pastori-terapeutti-ja-kirjailija-seppo-jokinen-on-kuollut/