Suomen ACC:n vuosikokous 26.4.2022 on valinnut uuden hallituksen toimihenkilöineen vuosille 2022-2024. Valinnoista saat lisätietoa hallitussivulta.

UUTTA Kirjavinkkejä kollegoilta: ”olen lukenut hyvän kirjan”! Sivuillemme on avattu osio, johon jäsenemme voivat jakaa vinkkejä lukemiskokemuksistaan. Sivusto löytyy suoraan tästä, avautuvalla lomakkeella voit itse lisätä uuden kirjan vinkkeihin. Kirjavinkit löytyvät myös suoraan Palveluiden alta.

Sielunhoitoterapeutti – tarvitsetko työnohjaajaa? Koulutus sielunhoitoterapeuttien työnohjaajille on käynnistynyt ja koulututettavat tarvitsevat työnohjaajia. Lisätietoja saat tästä.

Kevään 2022 webinaarit ovat päättyneet, alla muistin verestämiseksi yhteenveto kevään webinaareista , tarkemmat tiedot mm. syksyn webinaareista saat täältä.

16.2.2022 ”Päästä minut peloista”; perheterapeutti Elli Meklin

23.3.2022 Arvot oman jaksamisen peilinä, self-care näkökulma auttamistyötä tekeville ; Kristiina Virkkilä ja Elina Pajunen

12.4.2022 klo 19-21 Treatment of early attachment trauma: Client presentations of insecurity and varied symptoms of anxiety (Varhaisen kiintymyssuhdetrauman käsittely kristillisessä terapiassa kun asiakas oirehtii turvattomuudella ja ahdistuksella) ; Nicoline Joubert

16.5.2022 Terve ja epäterve syyllisyys ja omatunto. Mikä voi johtaa huonosti toimivaan tai yliherkkään omatuntoon? Miten auttaa epäterveestä syyllisyydestä kärsiviä sekulaarissa terapiassa ja sielunhoitoterapiassa?; Hanna Kiviniemi

Ilmoittautuminen verkkokaupassa. Jos et pääse osallistumaan webinaariin, ilmoittautuneille lähetetään diat ja linkki nauhoitukseen webinaarin jälkeen. Linkki on käytettävissä kuukauden ajan. Jäsenille tarkoitettu opintopiiri pidetään noin viikko webinaarin jälkeen. Kevään opintopiirien ajankohdat ovat:
Ke 23.2.
Ke 30.3.
Ti 19.4.
Ma 23.5.

Henkilökohtaisen akkreditoinnin kriteerit ja hakemuksilta edellytettävä sisältö on nyt luettavissa suoraan sivuiltamme kohdasta Akkreditointia ja sieltä osuudesta akkreditoinnin hakeminen.

Salaisuudessa yllätettynä

Tarja Vilppolan uusi kirja Salaisuudessa yllätettyinä on julkaistu toukokuussa 2021. Myös Läsnäolossa – kirjasta on julkaistu uusi painos,

Uuden Kirjan sisältöön voit tutustua tästä. Klikkaamalla avautuvaa kuvaa saat sen helpommin luettavaksi.

Olethan huomannut, että sivuillemme on ilmestynyt valikko tarjontaa jäsenistöltä. Siellä akkreditoidut jäsenet ja yhteisöjäsenet voivat ilmoittaa sielunhoitoon ja terapiaan liittyvistä koulutuspalveluistaan ja tuotteistaan. Nämä tuotteet ovat pääsääntöisesti myös muiden kuin yhdistyksen jäsenten käytettävissä.

Seppo Jokinen in memoriam

Kristillisen terapiakoulutuksen uranuurtaja, pastori, terapeutti ja kirjailija Seppo Jokinen on kuollut 24.6.2020. Lämmin osanottomme Sepon läheisille!

Oheinen kuva on Suomen ACC:n VIII konferenssista psykologisen tiedon ja kristillisen uskon vuorovaikutuksesta viime tammikuulta. Kuvan Päivimaria Kuivamäen tavoin saimme monet nauttia Sepon ja vaimonsa Kaijan vierailusta konferenssissamme. Kiitos Seppo työstäsi ja rakkaudestasi!

Suomen ACC ry

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/pastori-terapeutti-ja-kirjailija-seppo-jokinen-on-kuollut/