ACC järjestää tulevana syksynä vielä yhden ammatillisesti vahvistavan webinaarin, joka on jäsenille maksuton:
25.11. klo 19 Ulla Dahlen: Suorittamisesta lepoon terapiassa – sydäntalomalli työkaluna.

Webinaarit toteutetaan ZOOMilla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua – ZOOM-linkki lähetetään kaikille ACC:n kannattajajäsenille ja jäsenille

Kaikki jäsenet voivat osallistua ACC:n opintopiiriin. Se on kerran kuukaudessa tai parissa ZOOMissa kokoontuva terapeuttien ja auttajien yhteisö, jossa keskustellaan jonkun artikkelin tai kirjan perusteella osallistujia ammatillisesti kiinnostavista aiheista.
 
Seuraava opintopiiri on to 10.11. klo 19.00-20.30. Ilmoittautumiset osoitteeseen saarakinn@gmail.com. Saara lähettää linkin edellisenä päivänä ilmoittautuneille. Opintopiirissä keskustellaan 26.10.2020 pidetystä webinaarista Hengellisyyden integroiminen terapiassa – viisi lähestymistapaa. Saara esittelee nuo viisi lähestymistapaa tapausesimerkein.

Opintopiirissä reflektoimme omia tapojamme integroida hengellisyys terapiatyössämme. Opintopiiriin osallistuminen ei edellytä Webinaariin osallistumista.

Olethan huomannut, että sivuillemme on ilmestynyt valikko tarjontaa jäsenistöltä. Siellä akkreditoidut jäsenet ja yhteisöjäsenet voivat ilmoittaa sielunhoitoon ja terapiaan liittyvistä koulutuspalveluistaan ja tuotteistaan. Nämä tuotteet ovat pääsääntöisesti myös muiden kuin yhdistyksen jäsenten käytettävissä.

Tervetuloa uudistuneille nettisivuillemme!

Saimme uudet sivut 1.7.2020, tervetuloa tutustumaan niihin! Sivujen sisältöä kehitetään koko ajan. Mielellään otamme vastaan palautteita ja kehittämisehdotuksia esimerkiksi yhteystietosivulla löytyvällä palautelomakkeella.

Seppo Jokinen in memoriam

Kristillisen terapiakoulutuksen uranuurtaja, pastori, terapeutti ja kirjailija Seppo Jokinen on kuollut 24.6.2020. Lämmin osanottomme Sepon läheisille!

Oheinen kuva on Suomen ACC:n VIII konferenssista psykologisen tiedon ja kristillisen uskon vuorovaikutuksesta viime tammikuulta. Kuvan Päivimaria Kuivamäen tavoin saimme monet nauttia Sepon ja vaimonsa Kaijan vierailusta konferenssissamme. Kiitos Seppo työstäsi ja rakkaudestasi!

Suomen ACC ry

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/pastori-terapeutti-ja-kirjailija-seppo-jokinen-on-kuollut/