Suomen ACC järjestää ammatillista osaamista vahvistavia webinaareja ja opintopiirejä .Tässä on esitelty kevään 2021 webinaarit. Ajankohtaista – osiosta näet uusimmat tiedot webinaareista sekä mm. opintopiirien teemoista ja ajankohdista.

Ke 10.2.2021 klo 19.00-20.30  Kiintymyssuhteen vaikutus terapiaan. Leena Junnila, MMM, sielunhoitoterapeutti ACC, kouluttaja

– turvallisen kiintymyssuhteen edistäminen terapiassa

– asiakkaan kiintymyssuhdetyylin näkeminen terapiassa

– terapeutin kiintymyssuhdetyylin vaikutus terapiatyöhön

Webinaari on uusittu ma 8.3.klo 13-14.30. Webinaari on myös nauhoitettu, joten ilmoittautuneet ja maksaneet saavat linkin myös äänitteeseen kuukauden ajaksi. I

 Ke 10.3.2021 klo 19.00-20.30 Lapsen suru terapiassa. Kristiina Virkkilä, Lto, sielunhoitoterapeutti ACC; Master of psychotherapy (IPSICC Tanska)

– lapsen surun luonne, kuinka lohduttaa lasta

– kuinka tukea vanhempia kohtaamaan lapsen suru

– käsittelemätön lapsuuden suru aikuisen terapiassa

To 15.4.2021 klo 19.00-20.30 Hengellinen väkivalta. Aila Ruoho, teol. maisteri, tietokirjailija

– salakavala hengellinen väkivalta

– terapiaan hakeutuva hengellisen väkivallan uhri

To 20. 5.2121 klo 19.00-20.30 Kehollisuus terapiassa. Asta Lehtimäki, tanssiterapeutti ACC

– Kun rentoutuminen ahdistaa, mitä informaatiota keho antaa

– Kun keho päästää irti traumasta

– Kehollisuus etäterapiassa Tarja Vilppola (Master of Psychotherapy (IPSICC))

Osallistuminen Suomen ACC:n jäseniltä 10 € ja muilta 15 €, ilmoittautuminen saarakinn(at)gmail.com. Ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen osallistumislinkki ja maksuohjeet.

Opintopiirit

Kaikki jäsenet voivat osallistua ACC:n opintopiiriin. Se on kerran kuukaudessa tai parissa ZOOMissa kokoontuva terapeuttien ja auttajien yhteisö, jossa keskustellaan jonkin artikkelin tai kirjan perusteella osallistujia ammatillisesti kiinnostavista aiheista. Ilmoittautuminen saarakinn(at)gmail.com . Osallistumislinkki lähetetään edellisenä päivänä. Opintopiiri on maksuton.