Suomen ACC järjestää ammatillista osaamista vahvistavia webinaareja ja opintopiirejä . Webinaarit toteutetaan zoom -yhteydellä. Osallistuminen on maksullista, hinta on syksystä 2021 alkaen Suomen ACC:n jäseniltä 10 € ja muilta 20 €, ilmoittautuminen saarakinn(at)gmail.com. Ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen osallistumislinkki ja maksuohjeet.

Mielellämme kuulisimme myös Sinun ideoitasi ja ehdotuksiasi webinaarien teemoiksi ja asiantuntijoiksi. Niitä voit lähettää seuraavalla lomakkeella.

Seuraavassa on esitelty kevään 2021 webinaarit, jotka siis on jo pidetty. Syksyn webinaareista tulee sivuille tieto elo-syyskuussa. Ajankohtaista – osiosta näet uusimmat tiedot webinaareista sekä mm. opintopiirien teemoista ja ajankohdista.

Ke 10.2.2021 klo 19.00-20.30  Kiintymyssuhteen vaikutus terapiaan. Leena Junnila, MMM, sielunhoitoterapeutti ACC, kouluttaja

– turvallisen kiintymyssuhteen edistäminen terapiassa

– asiakkaan kiintymyssuhdetyylin näkeminen terapiassa

– terapeutin kiintymyssuhdetyylin vaikutus terapiatyöhön

Webinaari on uusittu ma 8.3.klo 13-14.30. Webinaari on myös nauhoitettu, joten ilmoittautuneet ja maksaneet saavat linkin myös äänitteeseen kuukauden ajaksi. I

 Ke 10.3.2021 klo 19.00-20.30 Lapsen suru terapiassa. Kristiina Virkkilä, Lto, sielunhoitoterapeutti ACC; Master of psychotherapy (IPSICC Tanska)

– lapsen surun luonne, kuinka lohduttaa lasta

– kuinka tukea vanhempia kohtaamaan lapsen suru

– käsittelemätön lapsuuden suru aikuisen terapiassa

To 15.4.2021 klo 19.00-20.30 Hengellinen väkivalta. Aila Ruoho, teol. maisteri, tietokirjailija

– salakavala hengellinen väkivalta

– terapiaan hakeutuva hengellisen väkivallan uhri

To 20. 5.2121 klo 19.00-20.30 Kehollisuus terapiassa. Asta Lehtimäki, tanssiterapeutti ACC

– Kun rentoutuminen ahdistaa, mitä informaatiota keho antaa

– Kun keho päästää irti traumasta

– Kehollisuus etäterapiassa Tarja Vilppola (Master of Psychotherapy (IPSICC))

Opintopiirit

Kaikki jäsenet voivat osallistua ACC:n opintopiiriin. Se on kerran kuukaudessa tai parissa ZOOMissa kokoontuva terapeuttien ja auttajien yhteisö, jossa keskustellaan jonkin artikkelin tai kirjan perusteella osallistujia ammatillisesti kiinnostavista aiheista. Ilmoittautuminen saarakinn(at)gmail.com . Osallistumislinkki lähetetään edellisenä päivänä. Opintopiiri on maksuton.