Outi Peltoniemi, Pako narsistin otteesta, Aikamedia 2023

Uutuuskirja raastavasta avioliitosta narsismin ja hengellisen vallankäytön uhrina. Voit tutustua kirjaan tarkemmin mediatiedotteesta.

Terapeuttinen sielunhoito

Uutuuskirja keväältä 2023 esittelee TERAPEUTTISEN SIELUNHOIDON mallin, joka perustuu teologiaan ja Mikael Leimanin kehittämään dialogiseen sekvenssianalyysin psykologiaan, jossa keskeistä on asiakkaan ilmaisun tutkiminen. Mallissa otetaan huomioon sekä Jumalan läsnäolo että vapaus ilmaista itseään omista lähtökohdistaan. Sen tarkoituksena on lisätä autettavan itsehavainnointia ja mahdollisuutta vahvistaa omaa toimijuuttaan.

Kirjoittaja, Iso kirja -opiston opettaja Eeva Vainio on kokenut terapeuttisen sielun-hoidon kouluttaja ja kehittäjä. Tarkempaa tietoa saat tästä. Myynti: Aikashop.

EMCAPP’n toinen kirja The theory and practice of christian psychology in Europe on vihdoin valmis ja tilattavissa. Siinä on kolmen suomalaisen kirjoittamat artikkelit eli Ulla Dahlenin, Marjaana Jurvainen-Bromsin ja Marjatta Ollikaisen.

Lisätietoa ja tilaukset: https://www.cambridgescholars.com/product/978-1-5275-9038-0

Tästä voit nähdä 30 ensimmäistä sivua: https://www.cambridgescholars.com/resources/pdfs/978-1-5275-9038-0-sample.pdf

Ulla Dahlen ja Akseli Mäkelä ovat julkaisseet uuden kirjan: Kohtaava seurakunta mielen hyvinvointia rakentamassa, 2022 Aikamedia. Arviointia kirjasta löydät kirjavinkeistä.

Salaisuudessa yllätettynä

Tarja Vilppolan Salaisuudessa yllätettyinä on julkaistu toukokuussa 2021. Myös Läsnäolossa – kirjasta on julkaistu uusi painos,

Uuden Kirjan sisältöön voit tutustua tästä. Klikkaamalla avautuvaa kuvaa saat sen helpommin luettavaksi.