Konferenssi on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, psykoterapeuteille, seurakuntien työntekijöille, sielunhoito- ja terapeuttista työtä tekeville, vertaisryhmien ohjaajille, rukous- palvelijoille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Konferenssissa käsitellään kristillisen uskon ja psykologisen tiedon yhdistämistä sielunhoidollisessa ja terapeuttisessa työssä.

Teemana on Yksi sydän. Alkuseurakunnan uskovien joukossa sanotaan olleen yksi sydän. Konferenssissa tutkimme, mitä se voisi olla tänä päivänä. Tutkimme yhteyttämme estäviä ja/tai haastavia asioita, kuten häpeää ja syyllisyyttä sekä sukupuolisen vierauden kokemusta. Lisäksi tutkimme yhteyden merkitystä ja annamme tilaa yhteyden kokemiselle.

Konferenssi toteutetaan etänä vuorovaikutteisen nettiyhteyden välityksellä.

Ohjelma

Luennoitsijat

Mark Yarhouse on psykologian tohtori ja professori. Hän johtaa seksuaalisuus ja sukupuoli-identiteetti instituuttia (Sexual & Gender Identity Institute) Wheatonin yliopistossa Illinoin osavaltiossa. Dr. Yarhouse on erikoistunut konflikteihin, jotka liittyvät uskonnolliseen identiteettiin ja seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin. Hän on palkittu opettaja ja tutkija, kirjoittanut yli 80 kollegojen lukemaa ja tarkastamaa artikkelia ja kirjan lukua, sekä useita kirjoja.

Wheaton tunnetaan yliopistona myös siellä sijaitsevasta Billy Graham – keskuksesta (Billy Graham center), jossa maailmanlaajuisesti koulutetaan lähetystyöhön ja evankelioimistyöhön valmistuvia.

Mikko Matikainen,TM, pastori, koulutuspalveluiden johtaja

Ben Malinen,TT, häpeätutkija

Aku Kaura, TM, YTM, traumapsykoterapeutti VET, perheterapeutti VET

Lauantai-illan esitys Irrallaan

Hinnat

Ilmoittautuminen21.1.2022 asti
Etäkonferenssin hinta200 €
Etäkonferenssin hinta jäsenille180 €
Perjantai-illan hinta etänä30 €
Lauantain hinta etänä125 €
Sunnuntain hinta etänä75 €

Jäsenhinnat ovat Suomen ACC:n henkilöjäsenille ja kannattajajäsenille

Lisätietoja

acc@accfinland.org

puh. 041 496 7627, 040 587 1443